Media

It’s more op TV

Niet alleen in Boxmeer viel het nieuwe concept van It’s more hairstyling op, maar ook bij RTL4 was de nieuwe trend bij kapsalons opgevallen. Het programma LifestyleXperience wilde graag ook hun kijkers laten zien dat een drukke agenda, gecombineerd kan worden met een bezoek aan de kapper en een ontspannen moment, in combinatie met tijd voor jezelf, en een lekker drankje.

Men wilde een item draaien over het feit dat mensen steeds meer moeite hebben om in hun drukke agenda, een moment van ontspanning te vinden. Daarvoor benaderde zij onze nieuwe kapsalon in Boxmeer, It’s more hairstyling. Wij richten ons op mensen die graag hun bezoekje bij de kapper, combineren met even tijd voor zichzelf.

Het programma was geïnteresseerd hoe men bij It’s more, de klanten deze ontspanning konden bieden, in combinatie van een kappers behandeling, en dat dit geen haast klus hoeft te zijn wat je in je agenda er tussen moet plannen. Wij lieten hun een kijkje nemen in onze salon en hoe je een aantal dingen kunt combineren in je agenda. Bij It’s more combineer je een moment van rust en ontspanning, tijd voor jezelf of een gezellig gesprek, met een terras gevoel en je kappersbezoek.

LifestyleXperience is een Lifestyleprogramma van RTL4 en RTL 5 waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen.

LifestyleXperience